ZOBACZ TEMAT
|
| 30-07-2010 00:30 |
|
![]() inqn Początkujący użytkownik ![]() Postów: 10 Data rejestracji: 17.07.08 ![]() |
Witam! Mam problem przewałkowałem już wiele tematów na temat odtwarzania w Operze 10 np. filmików z YouTube i nie potrafię tego ustawić ciągle przy włączeniu opery i strony YT (przy próbie włączenia filmiku), wyskakuje komunikat element obsługiwany przez wtyczkę. I tutaj mój problem się zaczyna, instaluje FlashLite 3.1 (poprzednią wersje też instalowałem) i Opera nie widzi tego programu/wtyczki. Nawet w zaawansowanych opcjach Opery jak są wtyczki nic tam nie widnieje tylko jest opcja, że można je włączyć. Jak to wszystko ze sobą zmontować żeby działało, kiedyś czytałem, że da rade tak zrobić, a teraz tego znaleźć nie potrafię. Jeśli ktoś by mógł pomóc prosiłbym o jakieś podpowiedzi lub w miarę możliwości opisania tego krok po kroku. Dodam też że w grę nie wchodzą dodatkowe programy typu TCMP, dedykowane programy przez YouTube, tak jaki i CorePlayer i inne. Zależy mi na odtwarzaniu filmików YT w samej Operze. Czy w ogóle jest to możliwe? System: NeoRose v1.0 WM 6.1 Z góry dzięki za wszelką pomoc. ![]() Pozdrawiam |
|
|
| 30-07-2010 08:35 | RE: Opera 10 + FlashLIte 3.1 |
|
WiateR Administrator ![]() Postów: 1103 Data rejestracji: 18.03.08 Miejscowość: Poznań Wiek: 17 |
Flash Lite nie współgra z Operą z tego co mi wiadomo. Na dotykowcu mógłbyś zainstalować operę mobile z flash fixem.
Motorola Milestone + Launcher Pro Plus + Root + Overclock @1,2 GHz = DEMON |
|
| Przeskocz do forum: |
Forum powered by fusionBoard